Mijn naam is Willeke Glas en woonachtig in Andijk. Ik woon hier samen met mijn partner Jurgen en ons zoontje Jace.

In 2011 ben ik aan de hogeschool van Amsterdam afgestudeerd als fysiotherapeute. En nu inmiddels ruim 11 jaar werkzaam in de eerste lijn fysiotherapiepraktijk. De afgelopen jaren heb ik ruime ervaring opgedaan in het behandelen van verschillende orthopedische en myofasciale klachten en revalidatie na een operatie. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd met betrekking tot de ouder wordende mens / de geriatrisch patiëntengroep. Hierdoor heb ik kennis en ervaring kunnen opdoen met een breed aanbod van complexe ziektebeelden. Waaronder het behandelen van neurologische aandoeningen, zoals de gevolgen van MS en behandeling na een CVA (beroerte).

Ik sta ingeschreven in het KRF (Kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten) en voldoe aan de kwaliteitseisen die door het KNGF (Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie) zijn opgesteld.

Vanaf januari 2021 versterk ik met plezier het team van Fysiotherapie B&O. Met lichamelijke klachten of verdere vragen over de behandelmogelijkheden zie ik u graag tegemoet!

Specialiteiten: (GLI) gecombineerde leefstijlinterventie coach, myofasciale therapie, orthopedische klachten en revalidatie, geriatrische en neurologische aandoeningen, oefentherapie, medical taping

BIG nummer: 09914438704