Nieuws

4 december 2021

December update

Inmiddels is de laatste maand van dit jaar alweer aangebroken. Dit betekent voor mij dat ik bijna met zwangerschapsverlof ga! Mijn verlof start met kerst en gelukkig heb ik inmiddels een nieuwe collega gevonden die deze week al is gestart.
23 september 2021

Kleine update

Vanaf vandaag hebben onze collegae allemaal een mooi shirt en vest met logo en naam van de praktijk!Tevens is de oefenzaal al goed in gebruik voor de yoga lessen en zijn we inmiddels bezig met de inrichting van de teamkamer.
11 augustus 2021

Yin Yoga

Eindelijk mag het weer, groepslessen! Na de zomervakantie gaan we starten met groepslessen. Voor nu is in ieder geval de “Yin Yoga” les door Nascha van Yogavalley ingepland op dinsdag om 16:00 en op vrijdag om 09:00.
14 februari 2021

Verhuisd!

Wij zijn (eindelijk!!) verhuisd naar Gezondheidscentrum Bangert en Oosterpolder! Na een flinke verhuizing en verbouwing zijn we inmiddels gesetteld, maar nog lang niet klaar met de verbouwing.
1 januari 2021

2021 – Gezondheidscentrum

Allereerst willen wij u graag een heel gelukkig en gezond 2021 wensen. Voor ons een heel spannend jaar, omdat we (eindelijk!!) zullen verhuizen naar het nieuw Gezondheidscentrum in de Bangert en Oosterpolder.
27 april 2020

COVID-19 update 27 april

Wij hebben als beroepsgroep afgelopen vrijdag groen licht gekregen voor het opschalen van onze fysiotherapeutische zorg vanaf aankomende woensdag. Dit betekent voor ons …
17 maart 2020

Coronavirus

Het coronavirus is op het moment iets dat ons allemaal bezig houd. De een in grotere mate dan de ander. Toen vorige week het advies kwam om geen handen meer te schudden vroegen…
18 december 2019

Lichamelijke klachten door elektronica

Tegenwoordig is technologie niet meer weg te denken uit deze maatschappij. Iedereen heeft wel een smartphone of tablet. Dit kan voor veel klachten zorgen.
4 december 2019

Tips voor mensen met een zittend beroep

We horen het al langer, ‘zitten is het nieuwe roken’. Te veel zitten kan slechte gevolgen hebben voor je gezondheid. Bewegen is de sleutel!
4 december 2019

Wat is elastische tape en wat doet het?

U heeft vast wel eens mensen lopen met gekleurde tape op het lichaam zien lopen, maar wat doet die tape nou eigenlijk en wanneer is het noodzakelijk?