Wij zijn (eindelijk!!) verhuisd naar Gezondheidscentrum Bangert en Oosterpolder! Na een flinke verhuizing en verbouwing zijn we inmiddels gesetteld, maar nog lang niet klaar met de verbouwing.

Op vrijdag 5 februari hebben we de sleutel ontvangen van het Gezondheidscentrum. Gezamenlijk met de andere zorgverleners, huisarts Mark Bennis, apotheker Romano Adasi, verloskundigen praktijk PuraVida en diëtisten DieetZO hebben we een feestelijke, coronaproof, sleuteloverdracht gedaan. Met een glaasje champagne hebben we het pand bekeken. Het Noord Hollands Dagblad is nog langs geweest voor een foto en hebben zaterdag de 6e een stukje in de krant (en online) geplaatst. Lees het stuk: hier

Op zaterdag 6 februari zijn we rond half elf gestart met de laatste spullen inpakken en alles verhuizen. Gelukkig had ik hulp van mijn man, vader en twee goede vrienden. Rond half twaalf zou de levering van IKEA komen, dus rond die tijd zijn mijn vriendin en ik begonnen met schoonmaken van de twee behandelkamers en de oefenzaal.
Één ding is zeker, zo'n nieuw pand is enorm stoffig ;)
Gelukkig ging alles voorspoedig en kwam de levering op tijd. Gezamenlijk hebben we geluncht en de verhuizing was rond half 3 afgerond. Uiteindelijk eindigde onze dag rond half 7.

Op zondag zijn we rustig verder gegaan met schoonmaken en het in elkaar zetten van alle meubels en konden we moe maar voldaan onze dag afsluiten en de wetenschap dat we de volgende ochtend de eerste patiënten zouden ontvangen.

Het pand is nog lang niet af, maar de eerste stappen zijn gezet!
Danielle Galis
Danielle Galis
Fysiotherapeute, orthomoleculair therapeute en eigenaresse van Fysiotherapie B&O in Zwaag en Heerhugowaard