Allereerst willen wij u graag een heel gelukkig en gezond 2021 wensen. Voor ons een heel spannend jaar, omdat we (eindelijk!!) zullen verhuizen naar het nieuw Gezondheidscentrum in de Bangert en Oosterpolder.

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met de inrichtingsplannen voor de behandelkamers en oefenzaal. Op papier lijkt het in ieder geval een heel mooi geheel te worden, al ben ik er van overtuigd dat dit in de praktijk zeker zal gaan lukken!

Voor zover het er nu uit ziet lijkt het erop dat dit ergens in februari zal gebeuren, maar we houden een slag om de arm.

In het Gezondheidscentrum zullen we in de oefenzaal ook sportlessen gaan geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan medisch fitness, rug klachten groepen, 65+ bewegen en yoga. De tarieven zijn al op onze site te vinden, lessoorten en rooster zullen binnenkort volgen.

Onze collega Thessa is helaas per 1 december niet meer vast werkzaam bij ons in de praktijk. U kunt Thessa alleen nog tegen komen als wij denken dat het goed is als een manueel therapeut eens naar uw klachten kijkt.

Per 4 januari start onze nieuwe collega Willeke, zij zal in de praktijk aanwezig zijn op maandag en donderdag. Zij zal tevens de therapie gecombineerde leefstijl interventie (GLI) gaan opstarten. Nadere informatie voor wie deze therapie geschikt is en wanneer dit start zal volgen.

Houd onze site en social media kanalen in de gaten en tot in de praktijk!
Danielle Galis
Danielle Galis
Fysiotherapeute, orthomoleculair therapeute en eigenaresse van Fysiotherapie B&O in Zwaag en Heerhugowaard